anda pengunjung ke:

Powered by Blogger.

stori mori kot sini.

Friday, March 11, 2011

Aku p Melaka dgn kawan- kawan.

aku xtw la bila aku ngn kawan2 p melaka.saja p jalan2 rasa xdak keja dh la kot.yg aku ingt ari tu ari sabtu.hoho~ ~ perjalanan bermula bersama rakan rakan aku yg sedang menuntut di unisel btg brjuntai.ahakz~ ~molek dah kami 5 iaitu terdri daripada kaki masing .. naja ubai fiqa yuni n aku sndri la miss yaya .. yg lelaki xtersbut dlm ni sbb mls kot nk type.haha..
dalam pkoi 8 lbh capik mai amik aku..hon hon..qeta bnyi( buhung ja tu )..
dlm qeta trsbut wjudlah aku fiqa naja n boifren naja.( mls nk sebut nama ) ... wehoooo.perjalanan bermula sprti biasa aku akan lena diulik mimpi yg mengancam..hoh!! xsah atas qeta kalu aku xlena.kcuali aku yg drive lols.
sat ni ada sekeping gmbaq naja snap time ats qeta..capik dok sroh dia dia snap sgt..
wehooo,,dh nk msk smpadan melaka.sronok gak la nk smpi melaka.xtw ada apa sgt kt melaka tu..dok sat tu kami pun smpi la..
p cr makan dlu bg knyg perot.uyukkkkk!!!..knyg dah smua.haha
dah nk strt berjalan- jalan di melaka.aku cr kaca mata itam sat.sbb pns.kaca mata itam aku kena kebas.so mmg nk bli bru la..dok celah tu ubai pun sebok la nk bli gak.ha amik bli sktoi kt dia..haha..meh aku nk post pic kaca mata itam aku versi hang tuah yg pkai..bukan cik yaya yg pkai na..
sori la xdan nk rotet gmbaq ni.tgk la senget pun.maap na sshkan mata smua org.hoh0 ~~ brjalan koi brjalan lnguh gak kaki lama2 brjalan.naseb xdak boifren.maw ada mesti dia dok jadi terok.haha..ishk masuk dlm kapai tu kja dok tgkp gmbaq ja.xbc pn sjarah dlm tu.ari tu bukan mood baca la.so mmg 1 apa xbca apa.pas tu p naek menara taming sari.aduh makkkk!!!!...cek pening sgt naek bndalah tu.pusing2 naek pusing2 naek..xpa la nk wt cm na.bnda dh naek.bkn nk trun pulak.haha..jalan jalan smpi la sgah mkn tmpt ke2..makan kt foodcourt apa xtw.aduh lupa nama tmpt tu..tiba2 jmpa seketoi pakcik cina..yg muka puteh melepak tu.lupa jgak org pgl apa yg tu..haha..lpas tu jalan la lagi.sampai la kaki aku kta..yaya berenti sat.sakit dh ni...haha(merapu dh crta ni)..nk hbskan crta.pas tu kami naek bot apa xtw.keliling sg kt melaka tu.best la jugak smpi aku lena..mayb lth sgt kot.aku pn xtw la kan..nk pndek kan crta lgi.kami pn blk la..haha..
smpi KL p danau kota sat.sja cr brg cuci mata yg 2 ketoi neh..nk pndek lgi.aku pn dihntaq blk s.alam..smpi umh aku lena.sedaq tgah ari dah la..hbs crta.( crta serba rgks dh la kan.pjg2 sat g aku merapu koi terok)..
ahli2 yg terlibat dalam kes ni ialah seperti dibawah:
dari kri naja,ubai,si gojes ( yaya ),fiqa n yuni..mamat bju pink tu xtw mai dr mana.mayb dia dok seronok sgt smpi xsedaq dia masuk dlm lensa cmra kami.maapkan dia.haha.esok maybe dia jnji dia xwat dah mcm tu.hoho ~~
maapkan jugak mata si yuni.maybe dia dok syok sbb cmra byk dpn dia..so dia xtw nk plih yg mana.rambang mata org tua2 kata.haha..
yang ni sebhagian la..ada lgi 3 orang disebalik tu..tp mls jgk nk upload gmbaq depa n nk sebut nama..haha.sja wat malas..crt hbs dah..
sambil2 aku dok type bndalah ni aku dok dgq lagu ni.sila la layan lagu ni.best jgk utk tontonan umum...
lagu ni aku dk layan la.serba dok trngt kat ichigo ni.dok bljaq kot dia la ni.sbb td dok msg dia dok kalut apa xtw..haha.!!lagu ni amik la kt sapa2 pun..ichigo nih maw qeti dgq lagu cm ni xpa.haha.( kutuk lagi sepa xtw ).
kawan2 pun amik la dgq sama.utk kwn2 jugak lagu neh .. muahhh
sayang ampa semua yg dlm gmbq kt atas nih.spesel la utk ampa!!..makaseh sbb bantu aku yg sedia malas cm ni..makaseh sgt2..!!!.miss u ols + ichigo siket..haha ( xlupa aih kt dia )..
last coretan ini dari cik yaya untuk kwn2 d sna + ichigo siket..haha
aku bergerak sndri di s.alam tanpa sahabat semua d ats..haha .. ni gmbq aku naek tangga kt melaka tu.( aku lp nama tmpt ni )..snap by capik..tq capik!!...sekian

4 comments:

Najatul Aida Mohd Tajudin

hehehe..bayk laa ko punya mengarut..
mengarut meraban lah ko..anyway miss u so much!!
bila mau g jejalan lagi temn..:)

lagu2music

mngarot sket je.aku wt utk korg smue.
miss u ols back.
bile kte ade wet.kte g lgkwi utk kl ke2.haha

Najatul Aida Mohd Tajudin

aku nak post n3 tentang langkawi lah..hahaha

lagu2music

ko apadahal pmpn?..haha
ko post mmg xsyg aku seyh.
tmpa jgk tgn tu.haha

Post a Comment