anda pengunjung ke:

Powered by Blogger.

stori mori kot sini.

Saturday, March 12, 2011

SAPA dibelakang aku.

aku xkan jadi yaya sebesaq ni kalau xdak sapa dibelakang aku.
wehooo.aku kini dah besaq hmpir mencecah 23 thn.( bajet 22 thn lg )..
selama ni 23 thn aku idop beliau2 ni lah yg byk membantu utk aku teros berlari menuju destinasi
yg ingin d tuju..!! .. KINI aku yaya telah berjaya mncapai tahap dewasa dgn hasil penjagaan 
dan kaseh syg yg terhebat dr semua ahli kelurga.
 aku dikurniakan sebuah keluarga yg bahagia.disamping kaseh sayang yg dicurahkan terlalu byk.
aku ada baba,mama,abg  n kakak yg terlalu sygkan aku.kaseh syg yg diberi tiada tandingan sehingga ke akhir hayat.dikurniakan seorang baba yg selalu menyayangi anak-anaknya sehingga ke akhir hayatnya. kini baba(Wahid B Talib) sudah meninggalkan aku seusia 15 tahun.pemergian arwah meninggalkan 1000001 satu kesan terhadap aku yang amat memerlukannya.aku mula terima knytaan bahawa itu semua ketentuanNya.(al-fatihah)..
aku juga dianugerahkan seorang mama yang baek bangat.mama aku seorang yg tabah.wow..beliau amat garang dgn aku.entah kenapa.aku menjadi pilihannya utk dimarahi.mungkin kerna aku anak yg bongsu?.mungkin aku suka melalak menyanyi.ohh..no semua nya kerna aku yg bersalah.mama aku pndai memasak sangat2..sedapnya kalu dipikiran tntg masakannya.choops!!..lupa nk gtw my mama name.hehe.mama aku nama Aini Bt Md Isa.oh...my mama sgt gojes mcm anak bongsunya jua.haha..(prsan)..
dlu muda2 mama aku meletops tw..nk dijadikan jdoh mama n baba aku dijodohkan bersama.terlahirlah anak2 yg montel2..haha..last pasai mama aku ni..beliau pndai jahit bju.hehe!!..bju krung aku dr kcik smua mama awat.hehe.mama aku mama plg meletops lah!!..mama paling best n terbaek.( mama masing2 adalah mama yg paling terbaek yg ada di dunia.)...ahakzz!!!


todia aih.oren makngah nya!!!...puteh sepuk..haha!!..ni la mama aku.time ni nk p kndri kot,yg bersiap sakan.haha..ni wanita yg tabah mnjga aku kakak n abg aku sehingga besaq.( jasamu dikenang)..


cerita seterusnya ialah abg aku yg seketoi ni..sayang aku kt dia.lama xpelok bdn besaq dia.muah muah!!!utk abg aku sorang.hasil pernikahan puan aini n encik wahid..terlahirlah seorang bayi yg comey ala2 panda..hee
mohd azizi diberi nama.sgt bertnaggujawab terhadap fmly.yg best nya aku n abg aku skolh sekali.kami 2 2 org dpt mngji kt skolh tknik arau.hoho ~ ~ kos ja laen2..huhu!!..abg aku amat syg aku n fmly..sejak baba pergi tinggai kan kami.abg gg dah amik alih mnjga kami adik brdik.sejak dr usia 23 thn dia dh pgg tgjwb yg amat besaq.aku xkn lupa jasa dia smpi bila2..dia bg apa yg aku maw.aku ni plak mngada2.nk tu nk ni.tp mohd azizi ikutkan ja.dia baek sgt.aku xlh idop xdak dia mama n k.kin..syg abg gg selamanya.!!
 
inilah beliau mohd azizi.abg aku yg sorang ni.dia xkan jadi 2..haha!!!..debob dia sma ja ngn aku..hehe.bju raya sama utk thn 2010..mama aku pn bju sma gak.hehe!!..


cerita disambg dgn kakak aku yg sorng neh.hoho~~beliau ini lah musuh aku dr kcik.selalu gduh.penat aih klu pkiaq pasai gduh ngn Nor'asyiqin Bt Wahid ni..hehe..klu gduh dlu mesti lah aku yg juara.baba sllu gak msuk sebelah aku.sbb aku kan adik.haha!!..kini dh dewasa,km mnjdi rapat.k.kin dikurniakn seorg anak jua.dan beliau memiliki suami yg centakannya!!..amin..meh tgk puan syiqin n anak beliau..hehe
alallaa.cmeynya yg bju itam tu..yg bju merah tu kakak aku..hehe!!..inilah crta pasai beliau.ahakzz!!!..
disekeliling aku ada mereka.mereka yg mnjyakan aku.aku yaya harus bersedia mmblas smua jasa mereka disekeliling aku!!!!....
last aku nk post lagu yg selalu aku dgq time aku sedih dulu dulu kala.hahha!!!...lagu xleh blah..!!..lagu time aku form4 ka form5 xtw..kcik2 dlu smpai la skrg aku sllu merajuk dgn mereka ber3 diatas..tolong la aku xmw dh mrjuk pas ni.azam aku yg bru.xmw mrjuk ngn mama abg gg n k.kin.hehe!!!


HABIS dah.....

2 comments:

uBAi SuRYa

cik aini...hehehe

lagu2music

yes.my mom name is aini.haha

Post a Comment