anda pengunjung ke:

Powered by Blogger.

stori mori kot sini.

Thursday, March 10, 2011

cerita tentang peminat BERBATOV.

 Mesti lah bukan aku yg minat berbatov. haha.. dia mnt sguh. bak katanya berbatov ni maen rilex ja tapi finishing dia TIP TOP gilors. weee….cra dia ckp cm dia tu berbatov . xpa2 mungkin dia minat gila tu pasai dia ckp penoh yakin bahawa berbatov mcm tu..yang xleh blah dia siap taw tinggi berbatov 188 cm..nohhhh!!!!mmg nmpk sgt dia sayang n minat berbatov.caiiiya la tuan punya bdn ni.gaya mau ada dah nk jdi berbatov..meh kita tengok muka demitar berbatov.
todia!!demitar berbatov mai dr MU..mmg aku xsuka la MU.tp apakan daya nk crta pasai jugak pasai peminat berbatov ni aku post gak crta ni.maap!!
mau MU kalah idp jd sengsara sat kot.haha.tp dia cekal dia x mengalah yg pasukan & pemain kegemaran dia kalah.haha!!..kutuk lebih2 ni suka pulak rasanya.( ichigo maap na.)..dulu time skolah rasanya dia xmaen bola.rsanya la.sbb xbrpa kenai sgt peminat berbatov.maw knai leh kutuk kaw2 lagi.haha..kelebihan peminat berbatov ni ialah beliau pandai masak SOTONG GORENG TEPUNG.nohhhaaaaaiii..mau kenai dia lg rapat mmg nak suroh masak.tp sayang seribu kali sayang.aku xmkn sotong.harap maklum!!!..sat mai nk post music peminat berbatov ni layan. tapi xtw lagu apa dia mau.hentam ja lagu ni.sbb dgaq sedap tlinga pulak..

todia post dah.dengaq la.music dia best gak band cradle of filth ni.masuk tlnga sila dgq..haha!!!..smbung blk crta dr ats.nk crta apa pasai dia pun mcm dh hbs.kalau ada pun maybe lupa dak pun rhsia antara kami ber2.cewahhhh!!!!..haha.ayat gatai mai dah.last gak la nk habaq.dia pandai buat motor.motor kwn2 dia dok buat.dia paling suka cat motor.dia la kata.aku xkata.aku type ja kot blog nih.haha.( maap na sekali lg)..
motif pa xtw aku post bnda ni.maybe saja nak mengusik dia kot.sbb sronok bila die bebai.rasa mcm nak tmpaq tgn ja.maw bngkak tgn tu buleh siat2 yg mana kembung2..mau tu nk pgg spana pun xleh dah.keja dok tenyeh losen ja la.dah la penat dah.!!!..last nk post gmbaq berbatov dok sepak bola plak.haha
wehooo..segak aih berbatov ni mcm berbanic.dia pnya skill hanya peminat dia ja yg taw.haha..
selamat membaca na berbanic!!!..
last kata maap!!!..haha

4 comments:

Najatul Aida Mohd Tajudin

yaya sapa ichigo..?
sonok duk citer pasal pemain bola nie yer:))

lagu2music

ichigo ni peminat berbatov.haha
haah.suke sgt.nk boh drogba lak pas ni.hehe

Najatul Aida Mohd Tajudin

drogba itam..erm tak yah wei...dah backgroud htm sat g xnmpk muka die..haahaha

lagu2music

kejam naja d c tu.haha.
demi drogba ape pn aku sgup.
drogba tue pn die ttp d ati weyh.
poster die tersemat d ati aku ag.haha

Post a Comment