anda pengunjung ke:

Powered by Blogger.

stori mori kot sini.

Friday, December 24, 2010

salam kpd siapa2 pmbca.. :) snyman iklas d tujukan kpd smua.
2day im yaya so sad again!!!...dun no y im feel sad again n again.. ( ayat omputeh yg xbtoi sgt )
mayb aku snyum n gelak itu tndanya gembira.namun ati aku siapa yg brbcara kalu bkn aku yg sndri.
dlm idop aku,aku xprnh srius,dan aku sndri pn xthu bl masanya ku srius.kcuali time aku bgn tdo.. oh no!!...time itu merupakan bukan time utk melawak atau bersenda tawa ria.hal ini kerna ssh sket utk bgn dr tdo yg nyenyak. :)... semalam dgn sekilas pndang aku d blok ooleh seseorang itu.( wow siapakah ia? )...
wahai beliau sudah lama aku nk blog beliau, namun aku di kurniakan 1 sifat yg tegar yg mahu melihat siapa yg xtahan dengan siapa. n d n aku dh nmpk yg dia xthn tgk profile fb aku.. aku berasa bangga dengan kptsan itu.
wow,adasedikit cuma tersntuh prsaan namun d selubuk hati aku,aku tetap juara..
dah search byk pic yg menunjukkan kejuaraan.namun ini lah hasilnya.MAAF. kalu pix nih xnmpk cam org sedang menang... :) ... namun perbualan kami tdak terhnti d c 2..dia mula chat ngn aku d laman social yg lagi 1..kata maaf darinya mnyebabkan aku sedang terpikir berjuta2 kali utk menganalisis.namun tdak mnjdi masalah utk aku.tapi aku mengalami beberapa kemusykilan yang dahsyat.apa2 pun aku nak dia idop sronok dgn kptsam dia smpi dia mati..doa saya dari yaya,moga anda yg berkenaan sronok smpi bila2 dan tlg2 lah reduce kan kemarahan dn kebaranan anda.!!( ayat cam pa ...)  smbil2 saya melayani perasaan saya.lagu tersebut tlah mengsentapkan saya dgn music n lagunya..
tudia lagunya..ahakz!!!..best lah lagu ni
disebabkan lagu ini sedang berkumandang aku wat kptsan utk berseronok semula. aku terasa sangat suka dgn idop yang semakin bermotif.. ( haha )... dalam idop ada jiwa dalam jiwa ada diri dan dalam diri ada yaya..manusia ibarat kertas manjung yang bekaler puteh.kalu terkoyak tu kira kena boh gam la dak pun boh soletep.xdak soletep koyak teros ja la.so..pndai2 la idop!!..muahaha to yaya..kehidupan manusia setiasa berubah.xsemuanya diatas dan xsemunya di bwah.setiap yg di ats beringtlah akan kebwah.mayb kebwah tangaa umah sbb xlaqat nak naek ats..haha!! (fb)

4 comments:

E.d.Y

jgn sedih2

lagu2music

ye.baek2..

Sasa Al-Sharif

selalu di atas pun tak best terutama yang duduk apartment tanpa lif. penat naik tangga eh

lagu2music

BENAR!! thts y byk skrg org xnk umh aprtment.
smue nk banglo je.
klu de tangga pun xbyk sgt.

Post a Comment